Neem uw aankoopmakelaar mee bij uw aankoop!

08-11-2023

Wij adviseren u om bij aankoop van een woning of appartement een aankoopmakelaar in de hand te nemen om achteraf problemen te voorkomen. Een aankoopmakelaar kan u ervoor behoeden dat u een huis koopt met gebreken die u niet op zouden vallen. Hierdoor verdient u uw aankoopmakelaar zich zelf gemakkelijk terug.

Wanneer u een huis hebt gevonden dat aan uw wensen voldoet, kan de makelaar onderhandelen over de vraagprijs. Wanneer beide partijen het eens zijn over de prijs, dan kan uw makelaar de door de verkoopmakelaar opgestelde koopakte controleren. Verder begeleidt uw makelaar u bij de overdracht van de woning.

Wij zijn bij uitstek deskundig als gecertificeerd register makelaar en taxateur om u bij te staan met de aankoop van de woning die u op het oog heeft. Wij zijn deskundig om onder andere de waarde te bepalen en de staat en afwerking van een woning te beoordelen. We adviseren u inzake een eventueel te verrichten bouwkundig onderzoek.

Meestal spannen de kopers het paard achter de wagen en gaan een makelaar of taxateur pas inschakelen nadat ze een pand gekocht hebben. De reden hiervoor is dat de bank dit graag wil voor de financiering. Indien de bank zich wenst in te dekken dat het huis wel het geld waard is, wenst u dit zelf toch zeker ook graag te weten voordat u koopt.

Jenneskens Assurantiën en Makelaardij heeft een speciaal aankooptarief bij het afsluiten van uw hypotheek. Wij bemiddelen in hypotheken van vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop, hypotheek en verzekeringen voor uw nieuwe woning.

Alles onder één dak, een groot gemak voor u!