Assurantiën

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar een ding is zeker; een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest kleine ongelukjes kunnen zeer grote gevolgen hebben. Schade aan uw auto, huis, brand, ziekte enz. Het zijn allemaal zaken waar we liever niet aan denken. Toch is het niet onverstandig om er eens goed na te denken. Verzekeren is namelijk niet alleen erg belangrijk, maar ook noodzakelijk te noemen. Wij kunnen samen met u zorgen dat de risico's voor u zo klein mogelijk blijven.  

Bij Jenneskens Assurantiën kunt u terecht voor al uw particulieren en zakelijke verzekeringen. Als zelfstandig en onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij uw verzekeringen bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen onderbrengen. Op die manier kunnen wij altijd een passende verzekering voor u vinden en kunnen wij optimaal gebruik maken van acties, premie- en pakketkortingen van alle aanbieders.

 

Wij doen o.a. zaken met : ASR Verzekeringen, Europeesche Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Reaal Verzekeringen, Delta Lloyd, Aegon, Avero Achmea, Klaverblad Verzekeringen, NH1816 Verzekeringen, Generali, De Amersfoortse en De Vereende.

Als tussenpersoon zijn wij bovendien uw aanspreekpunt voor al uw vragen inzake verzekeringen.

Bij eventuele schades is één telefoontje genoeg en wij gaan de schade voor u verder indienen bij de verzekeringmaatschappij.

Bent u op zoek naar een verzekering of bent u benieuwd naar onze premies, belt u dan gerust met ons kantoor onder telefoonnummer 0485 - 313 693 of loopt u gerust eens bij ons binnen! U ontvangt geheel vrijblijvend van ons een offerte.