Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden en u wilt weten of dat financieel haalbaar is? Wilt u weten of u uw huidige hypotheek kunt oversluiten tegen een lagere rente? Heeft u een beleggings- of aflossingsvrije hypotheek waar u vanaf wilt? Jenneskens Hypotheken helpt u bij al uw vragen omtrent hypotheken. 

Wij kunnen u helpen bij het gehele advies- en begeleidingstraject voor het afsluiten van een hypotheek. Wij nodigen u graag uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek is op onze kosten en volledig vrijblijvend. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen en uw financiële situatie. Op basis daarvan onderzoeken wij wat haalbaar is en wat aansluit op uw wensen. 

Bij Jenneskens Hypotheken kunt u er altijd van op aan dat u een aanbieding krijgt met de meest gunstige voorwaarden. Onze hypotheekbemiddeling is volledig onafhankelijk en wij kunnen u offertes aanbieden van vrijwel alle hypotheekverstrekkers.

Naast een persoonlijk advies op maat begeleiden wij u ook in het gehele traject tot aan de notaris. We regelen voor u een goede taxateur en helpen u bij de keuze voor de notaris. Daarnaast gaan we met u mee naar de oplevering van uw woning om te zorgen dat alles goed verloopt.

Een groot deel van onze klanten komt bij ons terecht via bestaande klanten. Daar zijn we erg trots op want daaruit blijkt dat onze werkwijze aanslaat!

 

Ons dienstverleningsdocument voor hypotheken treft u aan op de pagina downloads