Beschrijving

Deze villa met authentieke kenmerken beschikt over een dubbele inpandige garage, een zwembad en in de tuin is gelegen op en een zeer royaal en uniek perceel in het hartje van Cuijk op loopafstand van alle mogelijke winkelvoorzieningen alsmede het station.

Indeling

Entree/hal, hal met toegang tot de woonkamer met open haard en tuindeuren naar de veranda. Aparte leefkeuken met een inbouwkeuken met enige apparatuur en een provisiekelder. Tuinkamer met vast inbouwkast. 
Een gang biedt verder toegang tot de badkamer met ligbad, sep. douche, toilet en vaste wastafel alsmede een slaap-/studeerkamer annex dubbele inpandige garage.

Eerste verdieping

Overloop met sep. toilet en inbouwkast. Ouderslaapkamer met vaste kastruimte en een vaste wastafel. Drie slaapkamers allen voorzien van vaste kastruimte en vaste wastafels. Natte ruimte met de ketelopstelling, eenvoudige douche en vaste wastafel. 
Dubbele bergkamer.

Tuin

De woning is gelegen op een royaal en uniek perceel welke wordt ingesloten door de Stationsstraat aan de voorzijde en de Molenstraat aan de achterzijde. 
Achter de woning is er dan ook nog een zwembad in de tuin gesitueerd alsmede een tuinhuis.

Bijzonderheden

- De woning wordt verwarmd door een c.v.-combiketel (HR 1998)
- Rondom voorzien van rolluiken.
- De tuin is voorzien van beregeningsinstallatie alsmede een pomp t.b.v. het zwembad. 
- Unieke locatie.

Kenmerken