Beschrijving

Deze uitgebouwde tussenwoning met berging heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning is gelegen schuin tegenover een basisschool met naastgelegen speeltuin. Het winkelcentrum met o.a. een supermarkt, bloemist, groentewinkel ea is op loopafstand van de woning gesitueerd.  

Winkelvoorzieningen en speeltuinen op loopafstand van de woning. De ontsluitingswegen (o.a. A73 Nijmegen – Venlo) zijn tevens eenvoudig en snel bereikbaar.

Indeling

Hal met een inbouwkast en meterkast. Lichte woonkamer. Aparte keuken met een inbouwkeuken voorzien van enige apparatuur alsmede de trapopgang naar de 1e verdieping. Bijkeuken met de ketelopstelling en de witgoedaansluitingen heeft tevens toegang tot de serre/tuinkamer en toegang tot de badkamer met ligbad/douche, toilet en vaste wastafel met badmeubel.

Eerste verdieping

Overloop met een vaste inbouwkast. Vier slaapkamer waarvan een met een vaste inbouwkast. De slaapkamers zijn resp. groot 6,4 m², 7,3 m², 10,4 m² en 5,5 m².

Tweede verdieping

Middels een vaste trap te bereiken voorzolder. Aparte (berg-)kamer.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten en beschikt over een achterom.

Bijzonderheden

Deze woning is voorzien van vloerisolatie. 
Deels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en deels voorzien van houten kozijnen welke gedeeltelijk voorzien zijn met dubbel beglazing. 
Verwarming en warm water middels een HR c.v.-combiketel van het merk Nefit (bouwjaar 2011). 
De achtertuin is voorzien van achterom. De tuin is onderhoudsarm aangelegd.  
De eigenaar van de woning mag met toestemming van de gemeente gebruik maken van een parkeerplaats schuin voor de woning. 
De meterkast is voorzien van 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. 

In de aparte keuken is een keuken geplaatst met de volgende inbouwapparatuur: 
Gaskookplaat, afzuigkap en oven. 

Op de 1e verdieping zijn de kozijnen aan de achterzijde vervangen door kunststof kozijnen met HR++ beglazing.  

Ca. 10 jaar geleden zijn er door de woning heen nieuwe radiatoren geplaatst.

Enkele jaren geleden is er een vaste trap naar de 2e verdieping gerealiseerd. Ook is op deze verdieping alles voorbereik om er volwaardig woonoppervlakte te maken.

Kenmerken