Aanvullende maatregelen rondom COVID-19

01-05-2020

Let op, tot nader bericht zijn wij op zaterdag gesloten en in de ochtend alleen telefonisch bereikbaar.

Aanvullende maatregelen rondom COVID-19

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten zo veel mogelijk te voorkomen. Daarom zijn wij genoodzaakt om extra maatregelen te nemen om verspreiding van het virus te voorkomen. We willen u informeren over de volgende zaken:

•             Van maandag tot en met vrijdag zijn wij in de ochtend alleen telefonisch of op afspraak bereikbaar
•             Op zaterdag is ons kantoor geheel gesloten en zijn wij dus ook telefonisch niet bereikbaar
•             Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis
•             Wij proberen contacten zo veel mogelijk per mail of telefoon met u uit te voeren

Uiteraard kunt u ons bij schades en andere calamiteiten gewoon bereiken en zullen wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen. Doordat niet alle collega’s fysiek aanwezig zijn, kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

Wij adviseren u om betalingen zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pinbetaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren. Wilt u internetbankieren aanvragen, dat kunt u vanuit huis regelen. Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij iedere geldautomaat. 

Heeft u een afspraak en u heeft verschijnselen vernoemd door het RIVM dan verzoeken wij u uit gezondheidsoverweging met ons contact op te nemen. We bekijken dan of we de afspraak kunnen verzetten of telefonisch af kunnen handelen.

Wij dank u voor u begrip en medewerking en hopen u snel weer op onze vertrouwde manier van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u een goede gezondheid toe!

Met vriendelijke groet,

Team Jenneskens Assurantiën en Makelaardij